PRODUCTEN

DiËTEN EN PROGRAMMA’s, Supplementen en meer…

Die je helpen gezond te eten en eventueel af te vallen op een verstandige gezonde uitgebalanceerde manier.

Afvallen is meer dan alleen gezond eten…

Als je af wilt vallen weet je waarschijnlijk dat het meeste te behalen is aan een gezond eetpatroon en daarbij de juiste voedingsmiddelen. Ook is het een kwestie van de juiste Mindset. Je mindset bepaald of jij iets gaat overwinnen of halen of juist niet de doorzettingskracht hebt om het door te zetten.

Het vinden van de juiste Balans zal je helpen je Doel te Bereiken

 

 Resultaten vasthouden

Hoe kan je het behaalde resultaat vasthouden?

Terugvallen

Probeer niet terug te vallen in je oude ‘verkeerde’ eetpatroon. Neem af en toe een break en neem iets ‘verkeerds’ Maar let er wel op dat je dit zeker niet te vaak doet en daardoor in je oude patroon terug kan vallen.

 

Bewust

Het begint allemaal met bewust omgaan met je voedingspatroon en lifestijl. Wat is het je waard om gezonder door het leven te gaan zonder het extra gewicht wat je nu kwijt bent. Daarbij voel je jezelf stukken fitter en gezonder. Bewust bezig zijn met de keuzes van je voeding.

Persoonlijk

Niet elk dieet of programma om af te vallen werkt voor iedereen.

Wat voor de een werkt kan juist voor de ander niet werken. Ieder lichaam reageert anders op bepaalde voeding en daarbij voedingsprogramma’s. Kijk goed wat voor jou werkt en noteer dit zodat je altijd weet hoe jij op iets reageert.